Jak dobře vám jde hubnutí na rotopedu? Dost přemýšlím o jeho pořízení, ale nevím dle čeho rotoped vybrat? Dá se za rozumnou cenu tak do 30 tisíc koupit kvalitní rotoped? Který by mohl unést i manžela, který má cca 120 kg?
Hubnutí na rotopedu
To určitě vyberete. Nosnost 120 kg je v dnešní době už docela standardem, takže toho se nemusíte tak nějak vůbec bát. Doporučuji se při výběru zaměřit na to, aby se jednalo o magnetický rotoped a hlídat si také váhu setrvačníku. Já pořídila kvalitní rotoped za 10 tisíc, která má nosnost 120 kg
Tak pokud jste ho pořídila za 10 tisíc, tak to je super cena, jestli jste s ním spokojená. Mohu se zeptat, jaký rotoped jste za tu cenu pořídila?
Je to dobrá cena za kvalitní rotoped https://www.fitham.cz/…t-vivo-b500i Máme ho doma už delší dobu a jsem spokojená. Rotoped jezdí každý den. Dá se jednoduše ovládat a koupila jsem ho s dopravou zdarma až domů a také záručním servisem přímo u mě doma.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.