četla jsem o přirodních kapkách na hubnutí Emulips nevite jestli
fungují?
Emulips jako lék na hubnutí
Ahoj Verono!
Určitě fungují:-) Ale Emulips jako takový není přímo na hubnutí, hlavně
upravuje trávení a metabolismus, zajišťuje pravidelné vyprazdňování a
díky tomu dochází i k úbytku na váze.
Já se strašně dlouho snažila zhubnout, dostala jsem se tak k firmě, co
Emulips vyrábí, byl mi doporučený Emulips forte, taková vylepšená verze.
Za 3 měsíce jsem bez omezování dala dolů 8,5 kg, 4kg jen za první
měsíc. Je ale důležiý dodržovat pitný režim. Díky tomu, že jsem byla
spokojená jsemzačala s firmou i spolupracovat.
Kdybys chtěla ještě podrobnější informace, vidět fotky nebo přímo
Emulips, klidně se na mě obrať!
Chvilku jsem s tou firmou byla ve styku.Tak mám vše z první ruky.Emulips je čistý jednoslořkový řepkový olej.Je vyrobený za studena,tedy něco jako panenský.Ale ,upravuje zácpu.A jen po dobu pokud ho berete.Hudnutí je založeno na tom,že člověk s normálním metabolizmem jde na WC několikrá za den.Tím tělo odvodnuje,ubírá na živinách,vitamínech a minerálech.Je to podle mně skrytá bulinie.Jakmile neupravíte stravu tak jak olejíček přestanete brát,máte váhu zase hahoře a ještě něco na víc.Mám pár lidí co teď z toho tahám.Řepkový olej koupíte v každé sámošce.Je fakt,že ne panenský.A na zácpu je tisíc jiných a levnějších prostředků.Když jsem zjistila,na čem je to založené,spolupráci jsem ukončila.
To, co pisete, je hloupost a neverim, ze jste emulips kdy uzivala. normalni
reakce je totiz tahle. vas plati primo vyrobce nebo prodavate sama? http://www.slimming.cz/…sti-recenze/
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.