Zdravím, nevíte o nějakých webech, kde by se dalo investovat? Respektive weby, kde jsou nějaké informace? Díky moc předem.
Https://www.investice.cz, kam?
Ahoj, jestli ti mohu doporučit, tak se zkus podívat třeba na stránky
investitury… Ty to mají docela dost hezky zpracované a vždy, když si
s něčím nevím rady, tam u nich najdu odpověď na můj dotaz Dělají to lidé s dobrý srdcem a dobrý
úmyslem evidentně…
Zdarec, doporučuji stránku: jak
zhodnotit své úspory už tam chodím nějakou dobu a musím uznat, že tam
mají opravdu kvalifikované lidi. Což je v dnešní době problém, aby tam
měli relevantní investice. Popřípadě můžeš se podívat po službách,
kde za tebe bude někdo investovat
Díky za tipy na ty stránky. To se do budoucna určitě bude hodit. Já dlouho také uvažovala, že bych své našetřenéé peníze zkusila nějakým způsobem zhodnotit. Ale bohužel současná situace s energiemi mě donutila přemýšlet trochu jinak. Vidím to tedy tak, že své peníze v současné době raději investuji do nějakého alternativního způsobu vytápění. V tomto ohledu se mi velmi líbí teplená čerpadla vzduch-voda Ta počáteční investice je u nich sice poměrně vysoká, nicméně vě větším časovém horizontu dokáží ušetřit poměrně velké množství peněz.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.