Jak se dělá poctivá fermentovaná zelenina? Co je přesně potřeba udělat?
Fermentovaná zelenina
Chcete si ji vyrábět doma? Já si ji kupuji přímo z obchodu. Jsem členem kimchi clubu, který mi dodává pravidelně zásobu kimchi domů. Kimchi miluji k bramborákům nebo jakémukoliv jídlu, které je třeba mastné nebo masové.
Na strnákách firmy, která mi kimchi dodává https://www.kimchiclub.cz/clenstvi/ . Jako člen budete mít na kichmi i lepší cenu.
Kvašená zelenina mě na ochutnávce u kamarádky opravdu nechutnala… Ona tady tím žije a vždy mi o tom vykládala, tak jsem se jednou nechala pozvat na večeři a hodně jsem tam toho vyzkoušela. I když mi to nechutnalo, tak musím uznat že je to super zdroj vitamínů a zdravých přírodních věcí. Kupujete si někdo něco jiného fermentovaného s čím máte třeba z hlediska chutí lepší zkušenost?
Pokud vám to nechutnalo, tak doporučuji vyzkoušet kvašenou luštěninu
miso. Například miso polévky jsou naprosto
perfektní, stačí je zalít teplou vodou do 60 stupňů a máte perfektní
super vydatnou svačinu.
Dělají se v několika příchutích z různých surovin. Nejlepší bude, když se sama podíváte. Doporučuj mrknout na českou firmu kojibakers, je to celé bio a plné zdraví prospěšných živin. Na stránkách mají i recepty, které můžete vyzkoušet. Jako svačina nebo rychlí snídaně, když člověk nestíhá je to super.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.