Potřebovala bych to mezi mnou a manželem po 15 letech trochu oživit. Doma žádné erotické hračky nemáme, myslíte že by to mohlo trochu pomoci?
Erotické pomůcky
U nás už to také za nic nestálo, občas mi připadlo, že spolu spíme jen proto, že se to tak trochu musí. Proto jsem to chtěla řešit a začala jsem si kupovat erotické oblečení, ale také erotické hračky. Ty nám dokáží sexuální život oživit a zase se na to oba těšíme.
Kupovala jsem toho už víc, vždy podle toho, co se mi zrovna zalíbí. Tady prodávají kvalitní erotické oblečení i pomůcky https://e-kondomy.cz/ Mají velký výběr a dobré ceny. Navíc opravdu dobře nepoznatelné balíčky. Tedy že nejde poznat, že se jedná o balíček ze sex shopu a to je velká výhoda při doručování.
Máme jich hodně. Vibrátory, bdsm sadu, ruzne stimulátory a ted ještě přemýšlím nad šukacím strojem (jen nevím, kam by jsme ho schovali)
Dokázali by jste mi poradit co by mi pomohlo udržet erekci? Díval jsem se na ty ekondomy, ale mají tam toho moc a nerad bych něco kupoval naslepo bez doporučení.
Přítel používá tady ten gel a po něm mu teda stojí fakt dlouho a vydrží mnohem dýl než předtím www.e-kondomy.cz/…a-penis-40ml
Fakt tady ty gely fungují? Přítel má zkušenost jenom s prášky, ale toto vypadá taky dobře tak mu to zkusím asi vzít.
Nejraději mám venušky a dualná vibratory. To mě vždy dostane do totálního varu a manžel to na mně miluje
Zaleži na tom co máš ráda. Někdo chce vibrator, někdo BDSM sadu, někdo chce pripinaky…je to hodně individualní
Koupil jsem si z e-kondomů prášky, protože těm gelům upřímně moc nevěřím a učínkují velmi dobře. Na nástup jsem moc dlouho nečekal, ale ta výdrž byla neskutečná.
Určitě to pomůže oživit. Bude to pro vás něco nové a v podstatě se
u toho budete znovu poznávat Promluvte si co by jste chtěli zkusit na
začátku, co vás nejvíce láká a pak už to půjde samo
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak je to s doručenými balíčky z ekondomy.cz? Jde mi o to, když to vyzvedne někdo jiný z rodiny aby hlavně nepoznal, co uvnitř je.. Je to opravdu diskrétní?
My s manželkou nakupujeme pravidelně v sexshopu Sexlove.cz , už máme slušnou sbirku erotických pomůcek a oblečení. A tenhle super sexshop máme odzkoušený, že je stoprocentně diskrétní.
Vyber hraček je opravdu pestry a jestli mužu poradit, zkus i nějaké krasne pradlo, není jenom o hračkach
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.