Potřebovala bych radu ohledně rychlé energie na cestách. Jak do těla rychle dostat energii? Už se mi několikrát na kole stalo, že jsem prostě už nemohla dál a musela jsem někde hodinu sedět a čekat, než trochu naberu energii.
Energie na cestách
Jezdíme hodně, každý týden najedeme na kolem přes 200 km, když děláme delší výlet, tak mi v batůžku nesmí chybět kvalitní sportovní výživa, která mi dokáže vždy rychle dodat energii.
Hodně si kupuji gel od začky Sponser, který mi dodá energii rychle https://www.halbich.cz/…wberry-70-g/
Kamáradka mě doporučila sušené ovoce. Dala mi tip na www.svetplodu.cz. Mám ráda vícero druhů, proto jsem zvolila jejich MYX, konkrétně Tropic.
Znám je, taky u nich nakupuji jejich produkty. Často jezdíme na různé výlety, a energii si doplňujeme zdravým způsobem tzn. sušeným ovocem a ořechy. Mám od nich sváčonosič. Je lehký a skladný a voděodolný.
Taky ráda sahám po zdravé variantě mlsání a doplňování energie. Svět plodů neznám, tip a zkušenost vítám.
Dobrý den, my s přítelem chodíme do přírody, na různé tůry a
výšlapy poměrně často. Většinou si s sebou balíme nějakou buchtu, nebo
koláč, co doma upečeme a pak proteinové tyčinky a taky jerky. Občas si
nabalíme i nějaké ovoce, co nešpiní ruce (banány, jablka, hrušky, atp.)
Teď jsem nám sehnala super krabičky na cesty z tohoto webu.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.