Dobrý den, můžu prosím radu? Kde nakupujete dětské kvalitní oblečení? Kam se podívat?
Dětské kvalitní oblečení kde koupit?
Záleží co bereš jako kvalitní materiál. Podle mě je to oblečení z bio organické bavlny. Je sice cenově o něco dražší, ale konkrétně tamaiti má to oblečení velmi kvalitní.
Mám doma dva špuntíky, tedy dva kluky ve věku 4 a 7 let. V poslední době mám však docela problém s tím, že nemůžu sehnat kvalitní oblečení.
My už docela dlouho doma kupujeme oblečení od https://www.lunzo.cz/…i-a-doplnky/ Mají opravdu výběr a najdete tam oblečení, na které v obchodě jen tak nenarazíte. Opravdu pěkné a hlavně kvalitní.
@Zzuzzankaaaaa píše:
Dětské i pro dospělé kupuji hlavně na www.zoot.cz, sleduji i akce
Tak tam zkusím mrknout, tam jsem už dlouho nenakupovala…
Prošla jsem si lunzo a nedalo mi to, tak jsem udělala objednávku, protože
konkrétně to dětské oblečení mají fakt pěkné, tak jsem zvědavá co mi
přijde
Ahoj holky, objednala jsem z www.zoot.cz dost oblečení a u svetru mi dosla spatna velikost, poslala jsem tedy zpet a jako omluvu dostala slevovy kod NESEDIVAMTO na 20% do konce cervna, coz je podle me bomba.. Zkousela jsem a jde to pouzit i vickrat, takze sharuju, at si udelame radost vsechny.
Já bych možná zkusila mrknout na Xfer. Tam mají podle mě dost kvalitní oblečení. Sama jsem si odtud nedávno objednávala pracovní tričko s dlouhým rukávem a musím říct, že ta kvalita je fakt super. Vypadá to, že to triko i něco vydrží a po pár vypráních se nerozpadne, což je podle mě super. Dívala jsem se právě, že tam mají i dětské věci, tak možná zkusím něco objednat.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.