Ahoj ženy, ráda bych si udělala takový jarní detox, jelikož mě s novým rokem pořádně potrápila mononukleóza a mám pocit, že by moje játra a obecně tělo možná potřebovalo znovu „nakopnout“… máte někdo podobnou zkušenost, popřípadě co zabralo?
Detox - zkušenosti
Dobré odpoledne jsem zkusil detox, moje pokožka se zlepšila a cítím se také lépe. Než to uděláte, měli byste se poradit s lékařem.
Já tedy klepu na dřevo naštěstí mononukleózu nikdy neměla, každopádně obecně mám s detoxy zkušenost super. Každoročně dělám např. po Vánocích po všech těch přípitcích a tučném a cítím se vždy jako znovuzrozené miminko haha.
Za mě všema deseti doporučuju Ostropestřec forte od Naturevia, jely jsme teď s ním detox společně s kamrádkou a obě absolutní nadšení! Na játra jedna z nej bylin.
Za mě je super start těla jakákoli fyzická aktivita, samozřejmě pokud
jste po nemoci, nemusí to být nic náročného, klidně jen plavání spojené
s nějakým wellness odpočínkem, to by mohlo pomoct jak tělu, tak duši S detoxy jako takovými zatím zkušenosti
nemám, ale co to tu tak čtu, asi brzy zkusím také!
Ahoj. Nevím jestli ti to ještě pomůže, ale taky bych ráda zkusila
nějaký takový detox. Když jsem se na internetu dívala po různých radách
a tipech, tak se mi povedlo narazit na tenhle článek: https://www.tipio.cz/detox/ Mají to tam
moc hezky shrnuté - na co si dávat pozor atd. Třeba to někomu přijde
vhod.
Co se týká detoxu vyzkoušela jsem různé přípravky a doplňky. Potřebovala jsem něco co by mě pomohlo důkladně očistit a posílit játra. Dostala jsem tip na ostropestřecovou pastu od Foxylife. Jsem moc spokojená, mé jaterní testy se dostaly do normálu.
Jejich pastu z ostropestřce znám, již po pár dnech užívání se mi upravilo zažívání, vrátila se mi energie. Cítím se celkově skvěle.
Já mám dobré zkušenosti s phytoxanem na detoxikaci organismu. Je to
přírodní antibiotikum a dá se to brát i preventivně proti nemocem.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.