V kolika letech je dobré dítě vzít poprvé na lyže? a kam? jsem z Prahy
Děti na lyžích
Já jsem prvně vzal kluka na vnitřní sjezdovku v Praze do freestylekolbenka.cz, a tam je škola lyžování pro děti
Zajímalo mě, jak funguje taková vnitřní sjezdovka a našel jsem to na youtube www.youtube.com/watch?…
Já jsem dceru brala v 6ti letech, a učil ji to instruktor, první jsem se snažila já, ale nešlo to, takže jsem to nakonec nechala na profesionálovi
Pamatuji si jak tatka učil sestru lyžovat, měl z toho strašné nervy a bylo to vysilující protože to prostě hned nejde, ale po dvou týdnech už krásně jezdila a všechna práce se vyplatila. Bylo jí v té době myslím 7
Záleží, jak velcí jste lyžaři. My s manželem moc nelyžujeme, takže dcera byla poprvé na lyžích, když chodila do 5 třídy a měli jet se školou na lyžák. Byla nervózní z toho, že neumí lyžovat, tak jsme ji vzali na lyže, aby se to naučila. Zaplatili jsme dceři instruktora, který ji lyžovat naučil. Sice nelyžovala jako profík, ale alespoň dokázala sjet sjezdovku. Lyže jsme jí půjčili z https://www.lyze-go-home.cz/ , protože si nemyslím, že bychom jezdili lyžovat, tak bylo zbytečné, abychom jí je koupili.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.