Poraďte mi co a kde koupit mámě k 48.narozeninám. Už vůbec nemám nápady co pořídit
Dárky, dárky, dárky
¨chtěla bych vymyslet konečně něco originální pro mamku k narozeninám.. je dost náročná, miluju módu.. není jednoduché se jí trefit do vkusu, nenapadá vás, co by ocenila?
Já jsem vždy spokojená na stránce www.nekupto.cz, mají tam od hracích přání až po cokoliv si vzpomeneš. Jsou to nápadité věci za hezký peníz
Já bych třeba doporučila stránku www.zoot.cz pokud hledáš něco módního.. výběr mají moc hezký a značek spoustu
@dorot 123 píše:
Já jsem vždy spokojená na stránce www.nekupto.cz, mají tam od hracích přání až po cokoliv si vzpomeneš. Jsou to nápadité věci za hezký peníz
co jsi tam prosím kupovala?
Co třeba knížku? Tou člověk nikdy neurazí. Knižní databáze vám určitě poradí a
najdete tam inspiraci. Jen to chce vědět, co zhruba mamku baví. Ta moje má
ráda takové ty klasické ženské romány s lehce lechtivým podtextem.
Prostě 50 odstínů čehokoliv. Ale každý má rád něco jiného, to je
jasný.
Tak se tam k ní mrkněte nebo ji
lehce naťukněte a máte dárek vymyšlený!
Dobrý večer! Tak to hodně záleží na tom, co má vaše maminka ráda. Já třeba vím, že mi moje mamka neocenila knihy, ona totiž není úplně čtecí typ. Za to by ji určitě moc potěšila nějaká kvalitní přírodní kosmetika, pěkná pokojová rostlina, nebo nějaké vybavení na zahradu. Teď řeším dárek pro mého tátu. Nejspíš mu pořídím něco odsud , aby si vylepšil svou 3D tiskárnu.
@Alice ccc píše:
Já bych třeba doporučila stránku www.zoot.cz pokud hledáš něco módního.. výběr mají moc hezký a značek spoustu
a co si troufneš trefit sestře? Já bych ji i klidně oblečení koupila, ale jaké?
Díky za tip na dárek z www.zoot.cz, samotnou by mě to nenapadlo, ale sklidilo to véééélký úspěch.
Ja ted koupila mame krasne spolecenske saty na Modivo, maji tam prekvapive velky vyber pro starsi zeny a kvalita byla super. pouzila jsem i modivo slevovy kod a dostala jeste peknou slevu, muzu tento obchod opravdu doporucit.
To hodně záleží na tom, komu dárek pořizujete. Něco jiného se hodí pro manželku, něco jiného pro tchýni a něco jiného pro kolegu, nebo známého. J8 například nedávno sháněla dárek pro mého tchána a nakonec jsem mu koupila super batoh z tohoto e-shopu . Měl z něj obrovskou radost a včera mi zrovna posílal fotku, jak ho má na zádech, když byl s kamarády na tůře.
Jak jste uspěly s dárkem, kterým byl šátek? Líbí se mi tento..https://www.zoot.cz/polozka/3249783/bezovy-damsky-vzorovany-satek-skfk-indar
@Klematinak píše:
Mně se teda moc líbí ty pivní výrobky pro muže co mají na nekupto.cz, Máte taky doma někdo?
tak o tom jsem snad ani neslyšela. To mají na tom www.nekupto.cz
Nabízíme osobní a podnikatelské půjčky. Jsem licencovaný a certifikovaný věřitel s dlouholetými zkušenostmi v poskytování úvěrů. Poskytujeme zajištění a nezajištěné půjčky od 5 000,00 EUR do maximálně 5 000 000,00 EUR s pevnou úrokovou sazbou 2 % ročně. Pokud máte zájem, kontaktujte nás ještě dnes pro více informací na: karlrichli28@gmail.com
@luc ienka píše:
tak o tom jsem snad ani neslyšela. To mají na tom www.nekupto.cz
tak jsem to rozklikla když to tak doporučujete a vypadá to teda hodně fajne..
@Gaginkaaa2 píše:
tak jsem to rozklikla když to tak doporučujete a vypadá to teda hodně fajne..
Zkuste to.. to nekupto.cz je fakt super
Já jsem naštěstí měla poslední roky dárky jasné. Rodiče se
přestěhovali a tak jsem jim dávala různé vybavení do bytu. Horší to bylo
pro ou sestru. Té se ale před půl rokem narodilo miminko a tak máma zase na
chvíli vystaráno. Například k narozeninám, které má za rok jsem jí
pořídila krásné dětské povlečení z tohoto e-shopu
@Samdy píše:
Zkuste to.. to nekupto.cz je fakt super
jéé, co jste si na tom www.nekupto.cz kupovala prosím?
@Ijajajala píše:
jéé, co jste si na tom www.nekupto.cz kupovala prosím?
já mám z této stránky toto: https://www.nekupto.cz/…avne-klid-2/, naprosto ho zbožnuju
@Helka 67 píše:
já mám z této stránky toto: https://www.nekupto.cz/…avne-klid-2/, naprosto ho zbožnuju
vypadá to v reále stejně jako na fotce?
@Amia33 píše:
vypadá to v reále stejně jako na fotce?
já mám doma ty vánoční plecháčky z www.nekupto.cz a jsou super
@Vandelina a. píše:
já mám doma ty vánoční plecháčky z www.nekupto.cz a jsou super
neznala jsem, ale mrknu na to
Onglazz taky znám, nedávno jsme si u nich s přítelem navrhli desku s fotografiemi z exotické dovolené.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.