Vánoce jsou zase skoro tady, a já bych potřebovala poradit s dobrým dárkem pro přítele, co budete kupovat?
Dárek pro přítele na Vánoce
Můj přítel je velký fanda do aut a já toho chci využít. Chtěla bych mu koupit poukaz na retro jízdu starým autem, které miluje. Myslím si, že mu tím udělám opravdu radost.
@Ivetamacourkova píše:
Vánoce jsou zase skoro tady, a já bych potřebovala poradit s dobrým dárkem pro přítele, co budete kupovat?
Zkuste nějaký adventní rumový kalendář, nějaký poukaz na nářadí
nebo nějaké oblečení.. stejně si to oblečení neumí vybrat a musíme jim
ho kupovat my
A zjišťovala jste už nějak ten poukaz na tu jízdu starým autem? kolik to tak zhruba stojí peněz a jak to probíhá?
@Leniiska píše:
Zkuste nějaký adventní rumový kalendář, nějaký poukaz na nářadí nebo nějaké oblečení.. stejně si to oblečení neumí vybrat a musíme jim ho kupovat my
tak s tímhle rozhodně souhlasím ale s tím jaký je teď bohužel rok tak si
myslím že to vyřeším jen nějakým symbolickým dárkem
Ano zjišťovala jsem si ho a dokonce ho mám už i koupený od flyevent. cz z Brna. Poukaz má platnost dva roky a na termínu se dá domluvit kdykoliv. Takže i vzhledem k situaci nemám strach, že by ho nevyužil.
Chtěla jsem pro přítele na Vánoce koupit něco, co bude používat a vydrží mu to dlouho. Rozhodla jsem se pro peněženku z pravé kůže, ke které jsem mu vzala i opasek. Koupila jsem ji z internetového obchodu kozena-penezenka. cz z pravé kůže za dobrou cenu a s rychlým doručením
My tedy vánoce ještě neplánujeme. Tedy plánujeme, ale zatím jsme
v takové fázi, že si spíše připravujeme všechny potřebné dekorace a to
také nějaký ten čas zabere Před týdnem jsme si koupili nový vánoční stromek ,
takže dárky ještě chvilku počkají
Pěkné dárky se dají koupit tady já jsem tady vybrala dárky pro kamarádky a pro přítele jsem vybrala takové tričko s originálním potiskem.
Objednala jsem mu peněženku s jeho iniciály, pak kosmetiku na vousy a finální darek bude stan pro nás oba.
Ahoj, já jsem tento rok nevyšla s penězma úplně nejlíp a tak jsem
prostě zavítala do různých sekáčů nebo online second handů a prostě hledala
tam. Třeba na jednom jsem našla pracovní bundu, kterou si manžel strašně
moc přál a tak jsem ji koupila tam a to za docela levno Takže spokojenost veliká na tento rok
Já jsem dostal od přítelkyně bělicí
pásky a jsem s tím spokojený. Dlouho jsem to chtěl vyzkoušet a
konečně mohu. Musím říci, že to splnilo moje očekávání.
Ahoj, jestli ti mohu doporučit nějaké stránky na to, jak ušetřit na příští rok na Vánoce, tak ti doporučím třeba tento web, kde si můžeš nakoupit různé dárky na různých stránkách a co je na tom nejlepší, tak ve slevách! Respektive to nekoupíš na tomto webu, ale můžeš tam sehnat veliké množství různých slev a kuponů, díky kterým pak můžeš ušetřit docela dost hezké peníze ????
Ahoj, já měla letos výběr dárků dost jednoduchý, protože si můj přítel vybral sám, co si přeje. Narazil na této stránce na skvělý stan: https://armik.cz/, který mi tvrdil, že hned musí mít, až pojede s chlapama z práce zase v létě stanovat. Pak jsem mu dokoupila pár maličkostí, jako termosku, svítilnu, něco na sebe a nějakou tu lahvinku.
Sice je už po Vánocích sle viděla jsem tu tip na kosmetiku pro muže. Můj muž si úplně ujíždí na kosmetických sadách, protože jako chlap si ji sám nekoupí takže na Vanoce to je pro něj vděčný dar.
Bohužel jsem tento článek našla až po Vánocích, tak můžu maximálně
poradit na příští rok. Ikdyž si stejně nejsem jistá, že by tento typ
někdo ocenil. Můj přítel si totiž přál spacák. To asi není moc typycký
Vánoční dárek . Sehnala jsem ho tady: https://www.naturehikecz.cz/.
S výběrem mi poradil kamarád, protože já tomu vůbec nerozumím. Můj
přítel byl nadšený!
Ja ted koupila priteli roboticky vysavac, je z nej nadseny protoze predtim
musel kazdy tyden luxovat poridila jsem na eshopu provysavace.cz maji
tam fajn vyber i slusne ceny
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.