Také ocením radu, nechci moc kupovat kapky, které jsou k ničemu a že takových kapek je. tak ocením radu co
používáte a co kupujete.
Co na ucpaný nos?
Koukala jsem se na internetu a narazila jsem na https://www.rosenpharma.cz/…/pinio-nasal tak jsem vyzkoušela a spokojenost, tak se mrkněte, třeba taky budou vyhovovat
Ahoj, doporučuji Nasivin Sensitive. Na mě účinkuje nejlíp ze všech sprejů do nosu. A konkrétně je tenhle bez konzervantů a je citlivější k nosní sliznici.
S rýmou bojuji každý rok a zatím se mi nepodařílo najít nic co by bylo vhodné a rychlé a s čím bych byla spokojená, tak pokud máte tipy dejte je sem
Nejhorší je u chlapů, tak to přece jenom je každý rok, ale věřím
že letos nakoupím dobrý kapky a bude klid
Myslím že nejlepší je si nechat poradit v lékarně nebo od lékaře, jako takhle jen tak na internetu jsem si nikdy nic takového nekupovala
Maminky jaké používáte kapky nebo nosní spreje na rýmu pro děti ve věku 5ti let? Děkuji moc
To teda nevím co by mohlo být nejlepší pro nos a k rychlému ulevení od rýmy. sama s tím dost často bojuji
Vždycky se jenom bojím aby to nešlo až do dutin, proto radši volím lepší a kvalitnější kapky abych předešla problémům
Jaj, holky, ani mi to nepřipomínejte… Jsem ráda, že jsem na ten sterimar narazila, je to konečně přípravek, který mi vyhovuje.
Takové kapky bych teda ráda uvítala, protože najít šetrné nosní kapky pro děti, to hodně ráda uvítám…
@FSZ píše:
Uděláme si roztok z přesličky rolní a anýzu v poměru 3:1. Čajovou lžičku přesličky nasypeme do hrnku a přidáme tak třetinu lžičky anýzu. Zalijeme tyto byliny 0,2 dl převařené vody. Necháme asi 30 min, louhovat pod pokličkou. Potom zcedíme a roztok je připravený pro použití. Pod pokličkou ho můžeme nechat, až 36 hodin. Potom ho vždy musíme vylít a udělat nový výluh. Prostřiky nemají vedlejší účinky. Při prostřiku je dobré ležet na zádech a zaklonit co nejvíce hlavu. Jinak by nám roztok tekl do úst, do dýchací trubice a tím nás dusil. Injekční stříkačku 5 ml.(já dávám 10ml) naplníme a stříknem do každé nosní dírky polovinu. Necháme v dutině působit tak 2 až 3 min. Roztok bude ničit živé bakterie a viry směrem k nosní přepážce a rozpouštět zatuhlé hleny a odpad v němž bakterie žijí. Při vstávání si zmáčkneme nos, aby nám roztok nenatekl do dýchací trubyce. Opakujeme nejméně 3 x. Po každém prostřiku je nutné vše, co jsme rozpustili, ještě silně vysmrkat. Čím více bude vycházet, tím dříve se uvolní i vedlejší kanálky spojené s očima, ušima, zuby. Odpad bude odcházet posunem i kanálky od plic. Tím se budou postupně čistit plíce. Důležité je nic nepolykat. Stejný roztok můžeme nastříkat i do uší. Zde ho necháme krátce působit a potom vytřeme vatičkou.
Zkusila jsem to. Zdá se, že to funguje, ale připravte se, že to štípe jako blázen. Vyhrknou Vám z toho slzy.
Používám taky Pinio-Nasal, výborně se osvědčily i pro děti. Řekla bych, že je to taková účinná a zdravější alternativa k běžnému nosnímu spreji.
@Diana12 Mám s ním úplně tu stejnou zkušenost. Nos protahuje perfektně a je šetrný k sliznici, s čímž jsem měla u jiných sprejů problém.
Taky když už mám ucpaný nos, tak kupuju pinio-nasal společně s tou jejich mastičkou pod nos. Díky bohu, že mám problémy s ucpaným nosem tak 3× do roka, protože se to nikdy neobejde bez toho aniž bych neměla podřený nos. Kdo je na tom stejně, tak doporučuju www.rpshop.cz/…o-nasal-mast?…
Kvůli čemu si ten kolagen začala brát? Přemýšlela jsem nad ním, protože mám špatnou kvalitu vlasů, tak nevím jestli by mi pomohl i na tohle?
Hlavně kvůli vlasům, protože jsem si je odbarvováním dost poničila,
tak jsem je potřebovala začít pořádně vyživovat
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.