Používáte pravidelně chytré hodinky? jaké jsou vaše zkušenosti? které mi doporučíte jako nejlepší?
Chytré hodinky - zkušenosti
Asi před rokem jsem dostala chytré hodinky od manžela a od té doby je kromě nabíjení nosím neustále. Už si nedokážu představit, že bych měla přejít zase na ty klasické hodinky. Pro mě jsou u těchto hodinek od značky smartomat. cz nejdůležitější notifikace z mobilu, hodinky mě upozorní vždy, když se mi někdo snaží dovolat. Taky jsem si vždycky myslela, kolik kroků přes den nachodím, ale po tom, co jsem dostala chytré hodinky, tak realita je úplně jinde a já se každý den snažím ujít alespoň 10 000 kroků, abych úplně nezlenivěla.
Mám od applu a jsem s nimi maximálně spokojená, ale nevím jestli se
hodinky dají napojit i na android
Já sice nemám chytré hodinky, ale fitness náramek Mi Band 5 , který plní stejnou funkci,
jako hodinky . Klasické hodinky jsem nikdy
nenosila, ale na tento náramek jsem si rychle zvykla
. Počítá mi kroky a taky si ho zapínám na
běhání. Rozhodně je to investice, která se vyplatí a navíc nestojí tolik
peněz, takže neváhej
.
Já už jsem si osobně na vlastní kůži vyzkoušela několik různých
značek a modelů chytrých hodinek a u každých jsem našla buď nějakou
chybějící funkčnost nebo naopak něco navíc, co mě prostě při
celodenním nošení neskutečně štvalo. Vrátilo jsem se proto ke starým
dobrým ručičkovým hodinkám , které
mi nic jiného než čas a případně datum neukáží a alespoň mě tak
neruší při práci nebo řízení
Sehnal jsem pro syna pěkné barevné dětské hodinky, které mají foťák, sos tlačítko, lokátor, hry, budík, zaznamenávání trasy a další funkce. Hodinky jen za 870 korun. Perfektní dárek, který dostal na narozeniny. Hodinky nosí denně.
Ani tisícovku to nestojí? Tak to je celkem fajn, potom by mě ani nemrzelo, kdyby to někde nechal nebo se mu to rozbilo. Kde se dají koupit?
Přesně tak, pro děti prostě ideální. Podívejte se na stránky https://www.lunzo.cz/…otoaparatem/ odkud jsem je objednával. Jsou opravdu perfektní.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.