Mohl by mi prosím někdo poradit, které chytré hodinky za dobrou cenu jsou dobré?
Chytré hodinky za dobrou cenu
Za dobrou cenu jsem si pro sebe koupil chytré hodinky s ochranou IP 68 https://www.smartomat.cz/…dd-slowatch/ Vypadají velmi dobře a vydrží dlouho nabité. Dokáží za tu cenu nabídnout funkce, které nabízí mnohem dražší hodinky.
Nevím no. Já osobně moc chytrým hodinkám nefandím. Co mi na nich vadí asi nejvíc je to, že často mají baterii, která se nedá snadno vyměnit. A je úplně jasné, že ta se prostě časem pokazí. Právě proto raději věřím klasickým hodinkám, u kterých vím, že mi vydrží třeba 10 let a nebudu s nimi muset nic dělat. Takovou jistotu u chytrých hodinek člověk nemá.
Já třeba nedám dopustit na Apple watch. Je ale pravda, že ty se vyplatí hlavně, když už má člověk iPhone. To propojení s ním je ale skvělé. Jediné, co mi u Apple watch úplně nevyhovovalo byl ten původní řemínek. Naštěstí se dají na internetu bez problému sehnat náhradní řemínky Apple Watch 3
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.