Chci se zeptat, jestli má někdo podobnou zkušenost, nebo jestli náhodou někdo nebude vědět… Dělají se mi na různých místech červené fleky, vypadají jako cucfleky a časem ještě více rudnou. Nejdřív to bylo na hřbetě ruky, myslela jsem si,že je to od nějákého saponátu, nevěnovala jsem tomu pozornost. Pak se mi udělal dašlí na kotníku a dneska hned 2, jeden na břiše a druhý na stehně. Nesvědí a jsou o velikosti koruny.A objevily se v rozmezí 2 měsíců…
Červené fleky na kůži
FifinaOfina
Podle mě by to měl být atopický ekzém,ale ten svědí a je suchý…Zkuste
to mazat nějakým masnějším krémem třeba to pomůže …
no jeslti to vypadá jako cucflek..tak to můžou být petechie - hematomy…možná si nech udělat krevní obraz..nemusí,ale může to být vážné..
Hm…Vzhledem k tomu že mám neustále nějáké zdrav. potíže tak krevní obraz mi byl dělán posledně v prosinci a tam vše dobré. Ledaže by se za tu dobu něco změnilo…Asi bude nejlepší jít s tím k Dr.
Aleluja-teď jsem si to progooglovala a docela mě to vyděsilo… Kokala jsem na foto a ty moje cucfleky vypadají
vcelku jinak. A ten na kotníku mě začal svědit…No uvidíme.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.