Ráda bych nechala své dlouholeté kamarádce doručit přímo domů květiny. Má někdo tip?
Čerstvá květina
Moje kolegyně dostává krásné kytky od manžela. Jsou opravdu nádherné a doručuje jí je kurýr od Florea.
S tímto prodejcem květin co se týká doručení kytice kurýrem mám dobrou zkušenost. Nechal jsem přítelkyni poslat kytici růží i s milým vzkezem. Moc jsem ji potěšil
Nedávno jsem od nich nechal poslat své přítelkyni kytici o sto růžích. Moc se líbila a hlavně dlouho vydržela čerstvá.
Taky se mi líbí umělé květiny pokud jsou hezky udělané a nebijí do očí, že jsou umělé. Takové jsem našla na hk-green
@LukášLS píše:
Jakým způsobem to zde funguje? Je možné ke květině nechat přiložit i vzkaz?
Ano, vzkaz je možné přiložit. Je s nimi velmi dobrá domluva a všechno
stačí zadat do objednávky . Co chceš posílat za květiny? Velmi často
posílám růže a vždycky sklidily úspěch www.florea.cz/…ytice-ruzi-1
Mladá bude mít v prosinci narozeniny, tak to vyzkouším a zhodnotím to.
Snad budu spokojen a přítelkyně taky
@SkulaPetr píše:
Mladá bude mít v prosinci narozeniny, tak to vyzkouším a zhodnotím to. Snad budu spokojen a přítelkyně taky
Tak doporučuju vybrat nějaký ten jejich box plný růží
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.