Zdravím, holky jak to máte s pneumatikama - měníte zimní za letní? Nemáte někdo zkušenost s celoročníma pneumatikama?
Celoroční pneumatiky
Ahoj, taky jsem o nich něco už četla a přemýšlím o nich! Takže jsem
ráda za tento dotaz a počkám si na komenty
Holky mě je doporučili na pneumatiky.cz a moc je chválí. Za mě vidím samé výhody - obstojí v zimních i letních podmínkách, není třeba každou sezónu přezouvat a odpadá mi starost s uskladňováním. Navíc jezdím celou zimu jen ve městě, kde jsou silnice udržovaný.
Taky jezdím jen po městě a nebydlím nikde na horách, takže se na ně
mrknu Je pravda, že těch výhod s celeročkama
vidím taky hodně. Hlavně to, že nemusím usklaňovat 4 pneumatiky je pro
mě pecka.
@Alipenka Jojo, v rámci objednávky jsem si vybrala servis blízko bydlišti, kam jsem si nechala pneumatiky zaslat. V rámci objednávky si vybereš i termín, kdy přijedeš na přezují a pneumatiky už tam budou připravené. Super je, že ti odpadá starost s objednáváním pneumatik na adresu, uskladněním a pak i převozem do pneuservisu.
U nas se o pneumatiky stara manzel, ja bych asi nevedela jaky ale vim ze take objednaval pres
pneumatiky.cz
Já o celoročních uvažuju každý půlrok, když se přezouvá, ale nějak to nedokážu zorganizovat – vždycky mám letní, nebo naopak zimní gumy moc nové na to, abych přecházel na celoroční. Letos jsem přezouval dokonce dvakrát, protože jsem zapomněl koupit nové letní gumy a už to bylo s dezénem na hraně. Řešili jsme totiž v práci servis šroubových kompresorů a dalších strojů, tak to bylo trochu chaotičtější než obvykle.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.