Narazila jsem na eshop cbdsvet.cz a docela mě zaujala. nikdy jsem to nezkoušela, ale hodně slýchám o těch cbd olejích apod. zkoušel to někdo z vás, k čemu je to vlastně dobré??
Cbd oleje
Každý ten olej má trochu jiné účinky.. já používám cbn hlavně na
podporu spánku Na tomto eshopu ho kupuju
JJ něco jsem si o tom četla na cbdsvet.cz a ten CBN olej je teda dobrý??
Opravdu to funguje? Také mám problém s usínáním, jestli by to
pomohlo tak by to bylo super:-)
Jestli máš problém s usínáním tak určitě vyzkoušej to CBN opravdu
je to super, hezky to uspává a má i další prosperující účinky pro
tělo Já ho můžu doporučit
Podle čeho vůbec tady ty cbd oleje vybíráte? Těch značek je hrozně moc a každá bude mít určitě i jiné složení ne?
Také mám pár měsíců problémy se spaním, hodně jsem četla, že by mi právě cbd s tímto problémem mohl pomoct, akorát nevím jaký olej zvolit? Poradíte mi prosím, kdo s tím máte zkušenosti? Díky
A ty máš jaké? Já jsem našla nějaké cbd-no1 a tam píší, že obsah může být maximálně méně než 1%. Pomáhá to i na nervozitu a nekvalitní spánek?
Asi ano, zkusím se poradit, protože jsem se dívala a nevím, které vybrat, našla jsem jich několik, podle popisku.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.