Mám občas v klidu bušení srdce a zrychlený tep, až 120/min. Ale při
zátěži se stav zlepší. Jezdím až 50 km na kole a tep i tlak mám
v naprostém pořádku. Sedím doma v klidu u televize a nejedou bušení
srdce, zrychlený tep. Na EKG je vše v pořádku. Čím to může být?
Bušení srdce v klidu
Karolínko, podle mé zkušenosti-začínající úzkostné deprese, stačí mít nějaké starosti a je to tady. Také mně honily po vyšetřeních se srdcem, nikoho nenapadlo, že příznaky až infarktu, mohou být psychického rázu
Dovolím si nesouhlasit, na psychiku se většinou vymlouvají a to s oblibou jen lékaři. Karolíno, zeptám se, nemáte někdy pocit bolestí, nebo svědění mezi lopatkami?
Ahoj, také jsem měla docela dost problémy s tím, že mi bušilo srdce
i když jsem byla v klidu a zjistila jsem, že mi to zapřičiňuje stres.
Díky vymezení spousty věcí v mém domě, jsem se zklidnila a už mi srdce
tolik nebuší. Třeba mi docela i dost pomohlo si do domu pořídit solné lampy
Zcela určitě to může souviset. Měla jsem vysoký krevní tlak a srdce mi často nepříjemně bušilo. Stačilo začít řešit vysoký krevní tlak, který se mi podařilo snížit užíváním doplňku stravy obsahující enzym Serrapeptaza, ten dokáže čistit cévy od krevních sraženin a odumřelé tkáně. Díky tomu dokáže snižovat krevní tlak.
Jak dlouho trvalo, než se vám začal tlak snižovat? Určitě bych to vyzkoušela také, kde to mohu koupit?
Po necelém měsíci pravidelného užívání přírodního enzymu https://enerex-vitaminy.cz/…7501285.html?… se mi začal tlak snižovat a postupně se mi srovnal úplně do normálu. Mají ho teď za sníženou cenu, tak jsem si rovnou udělala trochu zásobu.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.