Dobrý den, manžel začal před čtyřmi měsíci navštěvovat posilovnu. Nechce se mu ráno brzy vstávat a tak chodí až po práci tzn. Od sedmi do osmi večer. Když pak kolem jedenácté uléháme hrozně mu buší srdce a nemůže usnout. To přetrvává mnohdy až téměř nad ráno. On mi tvrdí, že je to v pořádku. Mě to však v pořádku nepřijde. Poradil by mi někdo čím to může být? Mám se plašit a nutit ho k návštěvě lékaře?
Bušení srdce a nespavost po návštěvě posilovny
Já musím zaťukat, že co užívám cbd kapky, tak usínám a spím mnohem lépe. Byla jsem vůči tomu skeptická, ale jsem ráda, že jsem se na to nechala přemluvit. Zjišťovala jsem si o tom víc a konkrétně značka CannaCare, od které kapky mám se tomu dlouhodobě věnuje. Provádí výzkumy a češi v tomto patří mezi špičku, takže chci vyzkoušet i ty jejich mastičky, protože věřím, že mi taky pomůžou a ekzém se mi po nich zlepší.
O těch konopných produktech bych pochybnosti neměl, ale co bych zkusil změnit je to večerní sportování. Taky mi to nedělá dobře a nabudí mě to natolik, že mám pak taky problém usnout. Nejsem si pak tedy jistý jestli ty cbg produkty budou účinkovat jak mají.
Nemáte vyzkoušené i jiné výrobce? Zaujal mě hlavně carun. Jak ty jejich cbd kapky, tak i ta kosmetika vzhledem k tomu, že se mi docela zhoršil ekzém.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.