Já teda z vlastní zkušenosti můžu říct, že pokud chce člověk předcházet bolestem kloubů, tak je určitě dobré klouby řádně vyživovat. Mně se v tomto ohledu například velmi osvědčil jeden doplněk stravy od Harmonela
Bolesti kloubu kolen
Co se týká bolestí kolen, tak jsem dostala doporučení od kamarádky na MSM od Foxylife. Pochvaluje si, že ji pomohl.
Na bolest kloubů mi již delší dobu zabírá https://www.senzamedical.cz/…nza-medical/ Jedná se o českou firmu, která se specializuje na výrobu a distribuci jedinečných potravinových doplňků stravy. Beru Collagen už 3 měsíců a výsledky se opravdu dostavily. Dříve bych tomu nevěřila, po osobní zkušenosti jsem však nadšená.
Už jsem si MSM na stránkách Foxylife našla, kladou důraz na čistě přírodní složení. To je pro mě důležité.
Hodně jezdím na kole a bolesti kloubů, hlavně kolenních začínám po větší námaze taky cítit. Takže tip a zkušenost na kvlatiní přípravek vítám. MSM od Foxylife už mám objednané.
Slyším o této firmě prvně, ale jsem zastánce zdravého životního stylu, co se týká přírodních dopňků, tak od nich ráda vyzkouším k detoxu ostropestřecovou pastu.
Také spojuji detoxikaci organismu s přípravkem na posílení kloubů. Foxylife má přípravky silné a účinné a zároveň přírodní.
Mě od bolesti kloubů pomohli jedině injekce a rehabilitace proto jsem podstoupila aplikace kyseliny hyaluronové do kolene. Naštěstí zákrok nebolel a po poslední rehabilitaci na Forme Clinic jsem byla již bez bolesti. Je tomu pár měsíců a cítím se skvěle. Snad to ještě vydrží.
Také jsem měl časté problémy s klouby a už jsem nevěděl, co s tím mám dělat. Nakonec mi jeden můj kamarád poradil, že nejlepším lékem je pohyb a dostatečná kondice . Nejdříve jsem tomu nevěřil ale zapřel jsem se a začal pravidelně cvičit. O několik měsíců později mi bylo mnohem lépe a bolesti byly mnohem slabší.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.