Dobrý den. Zhruba rok mě trápí bolesti kloubů, nejprve intenzita byla tak 2–3×měsíčně a pak mě boleli téměř pořád. Na základě mých sice jen krátkodobých zkušeností, doporučuji ortopedické vložky Medicovi. Bolesti začaly mizet v průběhu pár minut.
Bolesti kloubu kolen
Na bolest kloubů požívám VitaTriplex z profidoplnkystravy to jediné mi opravdu pomohlo jinak jsem se
trápila i při změně počasí atak..jsem aktivní sportovkyně a tak
nějaké ty doplňky stravy vždycky ocením
Ahoj, je mi 24 a bolí mě kolena, hlavně při sportu, když je víc namáhám. Ale je to docela nepříjemné a hlavně je pak ještě několik dní cítím… Co s tím?
Dobrý den, už asi rok cítím bolest kolen, s čímž je spjatá bolest lýtek a vysoká únava. začala jsem brát geriavit na doporučení lékaře, ale beru ho už přes půl roku a stále se nic nemění. Je mi 27 let a jsem pořád strašně unavená. Ráno vstávám s tím, že mě bolí kolena a lýtka a stejně tak i usínám.
Kupte si mast jmenuje se kloubovka. koupite ji pouze pres internet, me mamince zabira, je ji 87 let
Kdybych mel věřit doktorům tak moje Dítě má roste a ženě nabídka gynekolog očkování za 7500 a přitom na nic pac už probíhající vir. Ještě že mám v rodině lékárníky.
Achjo…zase někdo moudrej a hlavně pln zázračných přípravků, které
mozek rozhodně neoblbují, ale jsou cíleny na peněženky. Můžete mi drahý
příteli osvětlit, jak kolagen a ostatní účinné látky jako chondroitin
oblbují mozek? Tady se nehovoří o brufenech a ostatních blokátorech, ale
o kloubní výživě. Ta se opravdu k mozku nedostane
Dobrý den,
Už si opravdu nevím rady tak to zkouším tady mám už přes 5 let
šílené bolesti obou kolen. Poprvé jsem přišla k lékaři ten mi udělal
rentgen a řekl mi, že tam mám nádor pak jsem si prošla biopsii v Brně tam
zjistili, že je to negativní, ale stále ho mám v koleni. Momentálně už
3 roky v kuse trpím šílenými bolesti neujdu žádnou delší vzdálenost
aniž by kolena nenatekla a pak musím 3 hodiny v kuse ležet nehybně
jelikož neudělám ani jeden krok a žádný pohyb. Už jsem vyzkoušela
různé lékaře léky, rehabilitace, injekce a také naposledy rázovou vlnu do
obou kolen a stále nic nepomáhá už jsem zoufala a lékaři tady v okolí si
semnou neví rady… Budu ráda za každou kladnou radu DĚKUJI
Dobry den mam dotaz. V praci pri seskoku mi zakrupalo v koleni, boles a otok.Na chirurgii mi vytahli krev dali ortezu a berle, uz mesic doma.Na ultrazvuku nezistili nic, obednali me na MR do Pisku ale az za tri mesice. Zajimalo by me jestli je to normalni cekat tri mesice. A vubec nevim co stou nohou mam. Nemuzu ji poradne ohnout ani narovnat. Dekuji
Poprvé mě kolena začalu bolet v cca 63r. a bodejť, když jsem přibral asi 30kg. Tak jsem náhodou koupil Jančův ledvinový čaj, po kterém mě silně bolely ledviny, ale to se prý roztahují. Za měsíc to povolilo a dva roky dobrý. Letos to začalo bolet tak moc, že jsem poskakoval a byl 6týdnů doma. Trochu se to zlepšilo, sám jsem si na netu našel velmi studovanou akupunkturistku, napíchala do mě jehliček, zapálila moxů, já zaplatil 900Kč a dozvěděl se, že nemám vyřešené vztahy se ženami, co jsem vzal jako blbost, protože jsem spokojeně 31r. sám. Až nedávno mi na facebooku napsala jen z nejchytřejíš, že pravé koleno je cesta dopředu a mě to v prácj štvalu dobře 3r. a dostal jsem luxusně znějící nabídku, které jsem se trochu bál. Musím tam zajít, i když se toho bojím…
Na bolest kolen má vliv žluční, pak bolí koleno zvenku. Při vlivu ledvin bolí koleno zevnitř. Stav ledvin se dá poznat pohledem do zrcadla, kdy záněty se projevují podlouhlými vráskami pod očima a přetížení ledvin váčky pod očima. Vliv na to můžou mít barvené a kolové nápoje, mléčné výrobky, alkohol atp…
Známý mi doporučil výše zmíněnou látku, která se používá pro zlepšení stavu kloubů u koní. Budete se tomu smát, ale já to 2hodiny projížděl na netu a vypisoval si na papíře složení jednotlivých přípravků. Ty pro lidi na měsíc vás vyjdou na 800Kč, ale tohle máte na skoro na 2 roky, jen je to v prášku za 600Kč. Předtím už mi doporučoval doktor, že jeho známí dávali psovi, který sotva chodil, výtažek z novozélandskýc zelených slávek, a za rok běhal jak vítr = tak si vyberte. Já osobně měl dobrý pocit, když jsem si 3× týdně dal vepřové nožičky s hořticí. Každopádně příčina je v ledvinách a je to velmi nebezpečné. Kromě regulace hladiny minerálních látek v těle ovlivňují ledviny i vaječníky a jsou součástí malého energetického okruhu v pánvi = výhřez konečníku následkem nedostatku napětí ve svalu, nebo až smrtelně nebezpečné onemocnění vaječníku! To všechno ví tradiční čínská medicína už tisíce roků! Tady vám vyhřezlé střevo uříznou = sám jsem si to opravil doplněním energie do ledviny.
Ahoj, mně ortoped hlavně nedoporučuje přípravky pro koně, je to prý
jen kec, který stejně nepomůže. Doporučil mně Arthronu 1000-C beru ji teď
2 měsíce a pociťuju opravdu zlepšení. Strašně mně vrzalo v rameni a
dost to bolelo
To jste udelali dobre, ze jste neverili jen jednomu pripravku, je to strasne individualni, me az na potreti pomohlo forte od Dias.
Mám poúrazovou artrózu 3. stupně. Po artroskopii mi lékař do kolene
píchnul kyselinu hyaluronovou, aby o sebe klouby tak nedřely. Pojišťovna to
sice nehradí, ale já jsem ty prachy dala ráda. O hodně se mi snížila
bolestivost kloubu. Mohu i chodit na menší turistické tůry, což je fajn.
účinek by měl vydržet cca 3-4 roky.
Předtím jsem užívala volně dostupné preparáty typu GS CHondro a
neosvědčily se mi.
Tak u artrozy 3 stupně se nelze divit, že se vám preparáty neosvědčili, oni jsou spíš prevenční tyhlety GS Condro nebo Dias forte…
Tak v prvni rade by jsme o sebe meli vice dbat, hlavne klouby nepretezovat a uz vubec ne ve chvilich, kdyz si zates naplno uvedomujeme.. nenicte si zdravi, aby jste pak utraceli doplnky.. je sice pravda, ze zrovna kolagen se nam ve 35 zhruba prestane vyrabet ale spravnou peci kloubum date jedine tak, ze ho budete doplnovat sami
Nejen pro duchodovy vek. kolagen se nam prestava doplnovat okolo 35 roku zivota, kazdy bychom nad tim meli zauvazovat, jinak dias je super, zadna narocnost ani slozitost.. jen vypit
@LiliLili5 píše:
Jaký se vám osvědčil gel na bolesti kloubů? Začala jsem běhat a pobolívají mě kolena
Ahoj, s gely bohužel zkušenosti nemám ale skvěle se mi osvědčil
kolagen hyalfit Stačí to ráno zapít a tak do
měsíce bys měla pocítit zlepšení. Můžeš to brát pravidelně abys
předešla problémům do budoucna podobně jako já když jsem měla
z gymnastiky odrovnané kolena a kotníky.
Taky bych prvně zdravotní problémy konzultovala s příslušným doktorem a pak přistupovala na nějaké přípravka, né doplňky ! Složení je tam úplně jiné než u přípravků, které jsou testované, na to je potřeba dávat pozor. Hodně lidí se chytá i reklam, což je taky hloupost.
Dobrý den mohu se prosím zeptat, jak moc bolí rekonvalescence po operaci kolene? vydržel bych to i bez prášků od bolesti?
Táta byl na operaci kolene v Rakousku, tam místo prášků od bolesti dostal pumpičku, která přes kanylu přímo do rány vypouští analgetikum, takže působí jen lokálně.
Užívám tento doplněk stravy. Je původně určen pro koně, ale pomáhá i lidem. Můj otec pracoval jako zedník a hodně si vytrpěl s koleny a vím, že ho také užíval a snad ho užívá i do teď. Já trávím celé dny v práci u PC a začali mě bolet klouby u prstů, což v mém věku mi nepřišlo úplně ideální, tak jsem si ho také koupila.
Ptala jsem se na to dneska v nemocnici doktora a zařídit se to dá, objednává se to v lékárně, kde zaplatíte 4000 korun, protože to nehradí pojišťovna a oni to doručí do nemocnice, kde vám to doktor nasadí.
Prosím jak moc bolí operace kolene, tedy pooperační bolesti? dalo by se to zvládnout i bez prášků od bolesti?
Operace vás bolet nebude, to až po operaci vás to bude bolet… ale pokud nemůžete brát prášky od bolesti, tak se dá objednat pumpička, která vám bude po dobu 3 dnů pumpovat přes katetr analgetikum přímo do rány.
Běžně to v nemocnici nemají, musíte si to předem objednat v lékárně, kde zaplatíte 4 tisíce korun a lékárna to doručí přímo do nemocnice, kterou si vyberete. Tam vám to lékař ihned po zákroku nasadí.
Dobrý den, prosím jakou kloubní výživu je opravdu dobré brát? která doopravdy funguje? a není to jen drahé placebo?
Opravdu kvalitní výživa i podle doktora, který se stará o sportovce je Orthomol Arthro plus, má v sobě všechny potřebné látky, pro správnou činnost kloubů.
Orthomol Arthro koupíte kdekoliv v každé větší lékárně, já ho kupoval u dr maxe, ale mají ho i v benu, pilulce atd…
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.