Tak co je teda nejlepší? Hyalfit? Vůbec se v tom už nevyznám, ale
nechci brát jen něco, co ve výsledku nebude mít žádný výsledek ani
žádnou změnu.
Co na bolest kloubů?
Hmmm, já jsem zase četla v dost
odborných článcích, že je spíše lepší hyalfit od dacomu…
Tak co je tedy lepší? Máte nějaké
srovnání nebo nějakou studii, která by to srovnávala? Vím, že teď
nedávno něco podobného bylo v dtestu, ale tam vím, že se ten hyalfit
neobjevil…
Ahoj,
nedávno jsem tady http://painandgain.cz/…mant-recenze
narazil na recenzi GS Condro Diamant a rozhodl jsem se ho zkusit. Po prvních
týdnech musím říct, že cítím určité zlepšení. Tak třeba ti také
pomůže
Dle nazoru lekarnice vyhozene penize.kdyz uz mate artrozu nepomuze zadna tableta. vhodne jako doplnek pro mlade kteri uzivanim oddali pripadne problemy s klouby ve vyssim veku.
Ano vyzkoušej GelActiv, koupíš to v lékárně, nebo na netu má to velice dobré účinky, ortoped mi to doporučil a po dvou měsících užívání mi vymizela bolest kolen.
Tady se podívej, nebo si to tam můžeš koupit mají to zrovna ve slevě https://www.drmax.cz/…rosinec-2016?…
No mně na klouby pomáhá dodávat do těla doplňky stravy s kolagenem. Je to bílkovina a je základní stavební hmotou pojivových tkání. Mrkněte na rosenpharma.cz na kategorii produktů kolageny, tam píšou o různých doplňcích stravy s kolagenem
My s manželem. jsme. otestovali snad vše Gs condro, Proenzi a Kamzik je podle mě jen
reklama.. Kolagen je slabý když už má člověk potíže. Užíváme Klouby
flexi, silnější než Condrosulf. Zatím nejlepší, bereme 4. Měsíc a
kupodivu cítím opravdu změnu. Konečně. A hlavně je to český výrobek.
A není to předražené jako ostatní
Ahoj, koupila jsem prarodičům rašelinový balzám Unicatum Chondro na
klouby a nemůžou si ho vynachválit. Takže doporučuji
Hezký večer, máte prosím někdo zkušenost s arthrona 1000-C? Doporučovala mi ji paní v lékárně, ale slyším to poprvé, tak by mě zajímalo, jestli s tím má někdo zkušenost?
Ahoj, tohle zrovna používá můj děda teď a je s tím hrozně moc spokojenej, dostal to k Vánocům, a říká, že mu to vážně pomohlo.
Mám zde již zmiňovanou Bechtěrevovu nemoc, je to dost hrozné, nemáte něco alternativního na doporučení? Lékaři mi jen cpou léky…
Ve vasem pripade je duvod jasny - mate revma. ne kazdy ale zna diagnozu svych
bolesti a tzrpi jinym onemocnenim. ne vzdy to musi byt revma a ne kazda bolest
je revma. seznam onemocneni, kterymi mohou byt klouby nebo kosti napadeny,
najdete na nasem zdravem blogu — http://www.slimming.cz/bolesti-kloubu/
Ahoj, mně hodně pomohla na klouby Arthrona, objednávala sem ji na netu http://www.woykoff.com/…rona-1000-c1 a fakt sem cítila zlepšení. Teď ji používá i taťka, má hodně problém s kolenem.
Ahoj, taky sem na tu Arthronu koukal na netu, a má zajímavý recenze. Asi ji taky vyzkouším, už sem docela v koncích.
Mám na mysli zdravotní elektronické přístroje pro zmírnění bolesti
(TENS). Pomáhají od bolesti bez léků
No tak na to se musíme se ženou podívat. Máme oba problémy s bolestí všeho možného, takový přístoj by se nám hodil.
Ja mam dobre zkusenosti s dias forte, diky nemu jsem se i dozvedela, ze kolagen se po 35 hur sam doplnuje a je to dost o prevenci..
Odkyselit organismus, naladit na pestrou stravu a nejaky doplnek na klouby, sice netrpim artrozou ale uzivam dias forte
Každej má zkušenost s něčím jiným, já mám třeba dobrou zkušenost s reparilem, co se týče doplňkům stravy na klouby, tak těm moc nevěřím
@majki636 píše:
Každej má zkušenost s něčím jiným, já mám třeba dobrou zkušenost s reparilem, co se týče doplňkům stravy na klouby, tak těm moc nevěřím
To je gel? Jak se používá? Na co se dobrý?
Ty hele, já jsem na tyto problémy taky trpěla a dost mi pomohl octan
gel…tak třeba by ti mohl taky pomoct
Na bolest kloubů se mi osvědčil Hyalfit, který jsem začal brát hned jak
se objevily první problémy (hlavně kolena a kotníky). Je dobré ho brát
pravidelně jelikož je to doplněk stravy a tak pomáháš tomu aby se ti
problémy vrátily
Doporučuji alternativní cestu, určitě ne jen přístroj, ale řešit
problém i přírodní cestou.
Příroda nám dává mnoho bylinek, které fungují, jen nesmíte chtít aby se
daný problém vyřešil okamžitě, je to vždy na delší dobu, vždyť
i nemoc se vyvíjí delší čas než propukne. Chcete-li více informací
napište mi.
@Lilianna5 píše:
To je gel? Jak se používá? Na co se dobrý?
je dobrý na otoky, třeba při vyvrknutém kotníku
Loni v létě jsem se rozhodla změnit životní styl a tak jsem začala zravě jíst a sportovat. Docela mě to chytlo a tak jsem zkoušela nové aktivity a zvyšovala jsem zátěž až se to na mě začlo podepisovat a odneslo to zrovna koleno. Na radu ortopeda jsem chodila mesíc na rehabilitace a brala ráno hyalfit. Teď už problémy nemám, ale dost jsem se ponaučila a tolik se už nezatěžuju.
@Jana852 Ahoj, jsem na
tom podobně jako ty, akorát já sportuju celý život a teď mi až
přichází problémy s přibývajícím věkem Myslíš že ti hodně pomohl ten Hyalfit nebo
to bylo spíše těma rehabkama?
@Leni85 Když to máš
kvůli věku tak ti asi stejně nezbyte nic jiného než zvolnit zátěž,
stárnutí bohužel člověk nezastaví :/ Můžeš ale zkusit třeba nějaké
masti z lékárny když ti se to objeví nějaký problém
@Gabinka24 Asi budu
muset no já sice nikdy nebyla vrcholový
sportovec ale dost jsem těch sportů vystřídala. Zrovna teď jak přichází
zima tak chodím s kamarádkou na badminton 1-2× týdně, sice hrajeme na body
ale necitím na sobě že by mi to dávalo nějak moc zabrat
Jejda tak badminton bys určitě se špatnýma kloubama neměla hrát, to je hodně velký nápor když se na tom gumovém povrchu zastavíš v podstatě na místě. Ještě mě ale napadlo jestli by to místo mastí nepomohly nějaké tabletky s vitamíny.
Fakt? To neee mě zrovna ten badminton začal bavit je to opravdu tak špatné na klouby? Jinak
vitamíny bych mohla zkusit
Které jsou dobré na klouby? Moc se v tomhle
nevyznám
Nejlepší kloubní výživa je kolagen, to je přímo to z čeho se
skládají ty chrupavky. Já mám osobní zkušenosti jen z hyalfitem a byla
jsem sním moc spokojená Zapila jsem ráno jednu kostku čajem a za cca
3 týdny bylo po problémech
@Jana852 píše:
Nejlepší kloubní výživa je kolagen, to je přímo to z čeho se skládají ty chrupavky. Já mám osobní zkušenosti jen z hyalfitem a byla jsem sním moc spokojenáZapila jsem ráno jednu kostku čajem a za cca 3 týdny bylo po problémech
Joooo vidíš to, já vlastně hyalfit taky měla akorát ne kostky ale
přímo mast Měla jsem nohu celkově v háji
takže jsem to měla kromě kloubů i na svaly, vazy atd.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.