Ahoj,mám dceru 10let,trpí častými bolestmi hlavy(3× týdně),pocit na zvracení,občas se objeví svědivá vyrážka po těle(podobná kopřivce)která po chvíli zmizí. Přijde ze školy a usne. Je běžně fyzicky namáhaná. Před 3lety ji byla objevena alergie na plísně a obdržela „foukadla“. Dnes již nemusí používat.Byla na vyšetření u dět.neurologa,žádná příčina nebyla nalezena. Obdržela sirup po kterém byla unavená. Přestala ho užívat. Děkuji za rady. LEO
Bolest hlavy u dítěte
popiště mi tu bolest - ona bolest hlavy je široký spektrum. a název toho sirupu.
svědivá vyrážka je reakce organismu - ve vašem případě na plísně - pokud bydlíte někde, kde je vlhko - vaše dcera aníž by plísen byla vidět už na ní reaguje.
Ahoj,mám 9 letou dceru,poslední dobou trpí bolestmi hlavy,bříška a je unavená.Lékař ji udělal vyšetření na cukr ten má v pořádku,v krvi také nic nemá a oční pozadí je také dobré.Ale přesto stále boleni hlavy na spánkách přetrvává.Občas když jde tak se jí podlomí nohy a upadne.Přesto veškeré vyšetření bylo v pořádku.Děkuji za radu. milaa
a co dělá přes den dcera? na tož že jí je 9 se mi nechce moc přiklánět k migréně - jelikož z to co co jste mi tu napsala to tak vypadá.
Dcera ted v poslední době spíše leží.Ven ted moc nechodí,což me zarazilo,poněvadž není z tech která by celé dny byla doma.Dříve pořád něco dělala,bud lítala celé dny po venku s kamarádkami,nebo jsme něco podnikali spolu,ale ted nejeví zájem.Dnes jsme byly opět u oční lékařky a ta ji udělala opět oční pozadí-dnes mi řekla,že má zvíšený oční tlak.Je možné,že by to bolení hlavy bylo tím? Děkuji
ano, v tomto případě ta bolest hlavy je od zvýšeného očního tlaku.což vede právě k těm bolestem hlavy. Asi vás MUDr. poučila o tom co by se z toho mohlo vyklubat jako je zelený zákal - glaukom. nechci vás strašit , to vůbec ne. Jen bych vám ještě doporučil neurologické vyšetření aspon i pro vyloučení některých věcí v mozku (rozšíření mozkových komor atd) i od toho je zvýšený oční tlak. Hlavně tedy opravdu neurologické vyšetření! Kdyby jste měla jakékoliv otázky ještě tak se ptejte. rád odpovím.
Dobrý den. Je to asi 14 dní,co jsme navštívili vyšetření EAV v Antihomotoxikol ogické poradně. Dceři zjistili alergii na pšenici (bílá mouka),kravské mléko a na plísně- ty zjistili už dávno na alergologii. Doporučili,že máme omezit tyto potraviny a zkusit bezlepkovou a bezmléčnou dietu na nějakou dobu. Obdržela kapky od fa.Liebermann proti alergii. Potraviny nakupujeme ve Zdravé výživě dle možností a nabídky. Jsme na začátku, tak nemáme moc zkušeností s tímto léčením ani stravováním. Uvidíme časem… Leoo
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.