Dobry den, chtěla bych se zeptat jak můžu nechat vyšetřit svou dceru na Bechtěrovovu chorobu. Už dlouho má bolesti zad v bederní oblasti a další příznaky této choroby. Lékaři si už neví rady tak jsem se rozhodla to vzít do vlastních rukou. Děkuji Andrea
Bechtěrovova choroba a vyšetření
Ahoj, určitě si nechte udělat rentgen páteře, pánve a kyčlí, mě na to poslal revmatolog a zjistil mi vysoký stupen u všeho. Taky z krve se toho odně pozná ale myslím že nejdůležitější je rtg.
Bez vyřešení skutečné příčiny Bechtěrevovy nemoci nepřináší aplikace kortikoidů ani jiné léky trvalé výsledky. Příčinou vzniku této nemoci jsou určité potraviny v naší stravě, způsobující zánětlivé autoimunitní reakce těla, které napadají a poškozují naše vlastní tkáně. Konkrétně u Bechtěrevovy nemoci to vede k poškození páteřních obratlů a kloubů. Příznakem těchto poškození jsou bolesti zad, kříže, kloubů, krku, noční bolesti, ranní ztuhlost a zánět duhovky. Používám testy a měření, které určí, jaké konkrétní potraviny Vám tyto reakce v těle vyvolávají. Poradím, jak si upravit stravu, abyste si Bechtěrevovu nemoc sami trvale odstranili a nemusili chodit další roky s bolestmi po doktorech, aniž by to někam vedlo. Kontakt 608 155 338.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.