Ahoj všichni, školní rok je tady a my ještě nemáme batoh Poradíte prosím, kde ještě mají větší
výběr a kvalitní batohy?
Batoh pro kluka prvňáka
Ahoj, batoh koupíte ještě na eshopu Zdravý Batoh. Mají fakt velký výběr batohů a mají je skaldem. Navíc je mají krásné!
@Evča J. Moc díky za tip
na Zdravý batoh! Hned jsme si batoh vybrali a objednali Navíc ho doporučují i na jiných portálech
- ten Active AIR FLX, je to světová novinka, tak proč kupovat nějaké
starší řady
Za mě má velmi kvalitní batohy značka baagl. Jsou lehké, mají spoustu kapsiček a hlavně mají ergonomicky řešená záda, což je u dětí velmi důležité.
Syn jde do 3. třídy takže mu chci koupit nový batoh a taky se mi právě zamlouvá tady ta značka, mají super hodnocení, takže na něj dám a objednám mu ho.
Tady od té značky se mi podařilo komplet vybavit syna a set co jsem mu
koupila vypadá velice dobře, tak uvidíme jak dlouho mu vydrží https://www.baagl.cz/…ubic-nasa-1/
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.