Dobrý den Vám všem,okolo 40 roku života jsem začala pozorovat problém s některým druhem jídla,po snězení mi nejpozději do 1 hodiny otekl žaludek i břicho a já vypadala jako těhotná.Nejhorší je bolest,když s takto nafouknutým břichem chcete sedět.S přírůstkem roků se zvětšoval i okruh problémových jídel.Dnes nesmím sníst vůbec nic,situace je stále stejná.Běhám po různých vyšetřeních,ale zatím marně.S pomocí prášku Lanzul,který vezmu 30 minut před jídlem a prášku Ganaton,který vezmu těsně před jídlem smím jíst,ale i tak se občas stane,že oteču,tak pak musím spolknout ještě Espumisan.Dokázal by mi někdo poradit?Moc děkuji za každou radu,kterou od Vás obdržím.
Otok po jídle
byla ste na alergologii?
slyšela ste o potravinové alergii? vaše příznaky tomu odpovídají…je to anomálie akorát přesně z vašich informací nevim a netušim jestli z trávicí soustavy nebo vašeho mozku…
alergie je v tomto dost možná…
ten otok vypadá jak a kde?
Dobrý den,otok je od prsou dolů až po břicho a do obou boků.V levé části je více svisle oteklý a podrážděný.Otok je velice viditelný a jak jsem již psala i bolestivý (hlavně při sezení)Oteču nejpozději do 1hod.od jídla(záleží na tom co jsem jedla a v jaké kombinaci)ale bez použití prášků je naprosto pokaždé.Určitě to není záležitost v mé hlavě i když samozřejmě jako všichni v této době žiji hekticky a rychle(myslím tím hlavně stres v zaměstnání)Jsem dnes již dříve narozená,tak žiji spořádaný život,nekouřím,vážím si každého dne a tak dbám na skladbu jídelníčku,aby byla strava pestrá a výživná,nemám nadváhu,ani nehltám jako bernardýn,nepiji pivo ani tvrdý alkohol a vínečko si dám opravdu jen příležitostně.Tak nevím,poraďte prosím,pokud Vám toto popsání trochu napoví.Děkuji moc Vám všem.
Dobry den vsem
Mam problem po jakemkoli jidle jsem vzdy nafoukli,ze se az nevejdu do
kalhot.Kolikrat jdu na stolici az po dvou dnech,lehke bolesti bricha.Plyny me
i kolikat prekvapi,pritelkyne mi rika,ze to neni normalni.
Sportuji dostatecne,nicmene v posledni dobe mam pocit i unavy.
Mam strach abych nemel vredy neboli neco jineho.
Rad bych poprosil o radu.
dekuji
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.