Můžete mi poradit, jak vybrat správně aktovku pro prvňáčka? Čím se řídit?
Aktovka pro prvňáčka - výběr
Ať už se jedná o aktovku pro prvňáčka nebo pro větší dítě, tak u aktovky je vždy opravdu důležité, aby měla ergonomicky tvarovaná záda. Důležité také je, aby byla plně nastavitelná a dala se tak dokonale přizpůsobit na dětská záda. Jako poslední je ještě určitě potřeba řešit váhu aktovky.
Vy jste tedy někde kupovala aktovku vhodnou pro prvňáka? Dokážete mi tedy poradit z hlediska váhy a ergonomicky tvarovaných zad?
Já jsem vybrala tuto aktovku vhodnou pro první třídu https://www.baagl.cz/…zippy-fenix/ . Aktovka má posuvný zádový systém a ergonomicky tvarovaná záda. V obchodu mají opravdu výběr, je to česká firma, která má batohy skladem, takže po objednání nemusíte dlouho čekat na dodání.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.