Potřeboval bych trochu pomoci přítelkyni k lepší chuti na sex. Jakou zkušenost máte nebo jak přesně fungují afrodiziaka pro ženy?
Afrodiziaka pro ženy
Pokud si koupíte ta, která za něco opravdu stojí, tak ji pomoci mohou. Problémem však je, že se prodává spousta přípravků, které nefungují. Také mi chvilku trvalo, než jsem našel ta správná.
Pokud do toho mohu vstoupit z pohledu ženy, tak u mě perfektně funguje tohle https://e-kondomy.cz/…-woman-10tbl Opravdu hodně to ve mě probouzí touhu a sex si díky tomu zase strašně užívám.
Feromony taky tak fungují? Hrozně by mě zajímalo jestli na ně někdo bere nebo jsou to vyhozené peníze?
Pro mě je to mužské, vonave a vášnivé telo. Ale když k tomu přidam nějaké španělské mušky z ekondomy, výsledek stojí za to
Některím stačí, když muž kezky voní, některým sklenička vínka a některé potřebuji třeba španělské mušky. Je to hodně individuální
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.