ahoj lidi, nemáte někdo ponětí o tom, jak se vypočítá ascendent? Víte o nějaké tabulce, do které zadám datum , čas a místo narození?? Nějak se mi nedaří nic najít. Pojďte diskutovat o astrologii a ascendentu
Astrologie - ascendent
Napiš mi datum narození a hodinu, pokud ji neznáš nevadí, bere se
postavení Tvého znamení ve slunci. Jsou na to opravdu „tabulky“ ,ale je
toho hodně, každý rok má svoje postavení planet vůči tvému znamení
jiné. Blanka
Kam na tyhle zvrácenosti chodíte?? PROČ je tak atraktivní všechno
tajemné, bez ohledu na pravou podstatu a popírané nebezpečí?? To se tak
nudíte, že už nevíte, čím se bavit?? Tolik se nenávidíte nebo jste tak
zaslepení, že se lehkomyslně vrháte do hazardu s akultními praktikami??
Který zákon přestane existovat jen proto, že ho někdo nezná nebo ho
ignoruje? Proč si myslíte, že tohle je „neškodné, užitečné,
důležité, zajímavé“, když SAMOZŘEJMĚ neznáte nebo ignorujete pravdu??
Vzpamatujte se!!!
co je na tomhle okultistického? to snad není žádné woodo nebo něco podobného! Také se zajímám o hvězdy a astrologii, ale jen proto, že mě to baví a nejsem žádná čarodějnice.
Astrologie opravdu není,žádné čarodějnictví.A Apoštol(nevím čeho)asi zřejnmě nezná dějiny.Protože se předpovědí astrologů,řídili i Čeští králové.Je všeobecně známo že i začátek stavby Karlova mostu vypočetl astrolog,A asi dobře,když už stojí tolik let.A i astronomové v dřívějších dobách se zabývali zároveň i astrologii.Anebo nám snad pan apoštol chce namluvit,že osudy světa nikde nejsou zapsány?A pokd narážíte na náboženství,tak příchod Ježíše třem mudrcum(u nás králům) předpověděla hvězda.Betlémská kometa.Tak opravdu si myslíte,že mně za tyto vědomosti odnese čert.
Co píši špatného, že mi admin maže příspěvky??? Já myslela, že jde o diskuzi. Pokud si přečtete mé ostatní příspěvky, nejsem vulgární, nevkládám sem žádné nepatřičné neslušnosti a podobně, tak co dělám špatně?
Možná to bylo jen nedopatření,protože mi přišlo upozornění na váš příspěvek.Zkuste se zeptat redakce,co se stalo.Určitě vám rádi odbovědí.Adresu najdete pod diskusní stránkou ,až na konci.
venuše píše:
a co to vůbec ten ascendent je a proč je důležitý? Jaký má vliv?
výpočet ascendentu není nic složitého. Je k němu potřeba
místo, datum a čas narození. Ještě chci zdůraznit, že asc. je hrotem
prvního domu v radixu, protilehlý hrot
tedy hrot sedmého domu je descendent. Jan
venuše píše:
a co to vůbec ten ascendent je a proč je důležitý? Jaký má vliv?
výpočet ascendentu není nic složitého. Je k němu potřeba
místo, datum a čas narození. Ještě chci zdůraznit, že asc. je hrotem
prvního domu v radixu, protilehlý hrot,
tedy hrot sedmého domu je descendent. Jan
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.