Dali jste si už někdy inzerát do seznamky? Kamarádka mi z hecu dala inzerát a přišlo docela hodně odpovědí… nevim, jestli to mám risknout a s někym z těch pánů se sejít, na tohle nemám moc žaludek. Co myslíte - šli byste do toho?
Seznamovací inzeráty
proč to nezkusit? když na tebe místo vysněného prince bude čekat
nějaký nechutný slizák, můžeš couvnout dřív než se s nim budeš muset
bavit. stačí si domluvit strategicky výhodné místo pro schůzku, abys ho
mohla omrknout zpovzdálí
Vážení jste jaksi mimo téma.Toto jsou stránky kde se lidé dovolávají pomoci při zdravotních potížích.Jiné stránky na PC nejsou?Tam se můžete seznamovat do aleluja.
Vážení jste opravdu trochu mimo mísu.Stačí jen mrknout vedle vašich psaníček,a hned vidíte,kde hledat.Tady Vám tak poradíme jak vyléčit žlučník.A s Vaším žlučníken se budu seznamovat až to bude potřebovat.
Jestli na to máš odvahu tak to udělej, jen si dej pozor aby ten člověk
nebyl divný, ale je dost možné že si budete rozumět, v dnešní době se
takhle lidé seznamují často
Být na tvém místě tak bych měl strach, dnešní doba je nevyzpytatelná, ale zase hodně párů se takhle seznámilo a jsou spokojení
Zdravím, mám dotaz. Ráda bych po delší době zase vyzkoušela nějakou
seznamku. Nemáte nějaký tip jakou? Koukala jsem se už na internetu na
různé recenze seznamek a špatně nevypadá třeba https://www.randino.cz/ Máte s ní někdo
osobní zkušenost? Díky.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.