Někde jsem zaslechla, že jde liposukce udělat i bez operace a následné rekonvalescenci. Nevíte o tom něco? Prý se ultrazvukovými vlnami rozbíjí částečky tuku a ty se pak hned vstřebávájí a je to naprosto bezbolestné… Kde se dá tato liposukce podstoupit??
Neinvazivní liposukce
Jedná se o takzvanou neinvazivní liposukci a je to paráda! Navštěvovala jsem jednou týdně klinické centrum Isacare v Holešovicích a výsledky jsou báječné. Dokonce jsem se při jednotlivých zákrocích nechala hýčkat od kosmetičky. Jedině doporučuji
Ahoj všem
I já jsem absolvovala bezbolestnou neinvazivní liposukci.No,že
bezbolestná-to se říci nedá docela to pálelo,ale nic strašného.Jsem moc
spokojená.Přes břicho mám 12cm méně. Je to ten nejmodernější přístroj
zde.Zákrok provádí lékař a je celkem fajn-najdete na netu firma Jindřich
Varga.Byla jsem před tím i jinde na několika liposukcích ,ale feekt nic
moc. Zde to funguje proto sem píši.
Zdravím i já jsem absolvovala kavitaci v centrum bezbolestné liposukce
Slim&Go a naprostá spokojenost 4,5 cm přes bříško. Byla jsem jen
jednou, protože ten úbytek mi naprosto stačí. A musím pochválit
i přístup personálu fakt super.
Také mám zkušenosti s touhle aplikací..jmenuje se to ulthera slim a byla jsem na brněnské klinice medik haus.
Už více jak rok držím dietu, a tělo už jsem si tam nějak vymodelovala podle představ, přesto mne ale trápí velká stehna, kde prostě nemohu nic shodit, myslíte si že liposukce by pro mě byla řešením?
Kamarádka když byla na liposukci, tak se dávala strašně dlouho dohromady, tak to mne odradilo. Pak jsem ale narazila na možnost liposukce pomocí jemného vodního paprsku, který rozvolní tukovou tkáň, a odstraňuje ji z těla
Já jsem na tom byla v Brně, ale mají pobočky i v Liberci a Praze. Doporučuji se podívat na stránky perfectclinic. cz
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.