Tak super, tak ja ten svet-zdravi taky vyzkousim. Je i vBrne?
Čaj na hubnutí
O tom svete zdravi jsem slysela take dobre zkusenosti tak bych to taky
vyzkousela. uvidim domluvim si s nimi konzultaci a
uvidime kam nase spoluprace povede
@puclik88 píše:
O tom svete zdravi jsem slysela take dobre zkusenosti tak bych to taky vyzkousela.uvidim domluvim si s nimi konzultaci a uvidime kam nase spoluprace povede
Teď mají akci na základní úvodní balíček Za 2 stovecky
Jak dlouho s nimi trvá hubnutí…Jasně, vím, že je vše individuální, ale spíš mě zajímá, zda jsou s nimi vidět výsledky po krátkém čase…ty totiž motivují…
No, jak dlouho…to je individuální…:) Ale mě to šlo celkem
rychle…Dílčí výsledky jsou vidět hned, jde to dolů a to motivuje
Tak já uz s nima hubnu cca 2 mesice a jako zatim super…kila jdou dolu,
jako mohlo by to byt i lepsi, ale ja jsem obcas lajdak Ale svet zdravi muzu jasne doporucit
Já tu kávu od nich piju…Kupuju si s příchutí karamelu. Káva krásně voní a je velmi lahodná. Je dobrá v tom, že obsahuje spousty živiny, které podporují celý proces hubnutí…
Já tu kávu od nich piju…Kupuju si s příchutí karamelu. Káva krásně voní a je velmi lahodná. Je dobrá v tom, že obsahuje spousty živiny, které podporují celý proces hubnutí…
Výborné čaje nejen na hubnutí mají na ** Kupuju jet am a jsem spokojený. Vyzkoušejte
Edit admin - odstraněn odkaz
A nemáte zkušenosti se zeleným čajem z Lidlu? Mají ho teď v tomto akčním letáku - jak je asijský týden, tak nevím jestli se to vyplatí, nebo raději zajít do lékárny.
pokud vám jde jenom o váhu, tak vám uplně postačuje něco na odvodnění a váha pujde dolu, prostě splasknete
Můžou takové čaje vůbec fungovat? jaké máte zkušenosti všeobecně s hubnutím prosím? Nějaké rady jak rychle a zdravě hubnout?
S tím zkušenosti teda nemám, ale jestli chcete poradit, jak opravdu rychle zredukovat svoji váhu, tak já jsem zvládla 15 kg za 5 měsíců pomocí proteinové diety, stačilo jen jíst 5 krát za den po 3 hodinách.
Jaké jídla jste si teda vařila? nebo kupovala? nebo objednávala? to se mám dívat na to co obsahuje nejvíce proteinu? nebo jak tohle funguje?
Objednávala jsem si balíčky na 4 týdny od ketofit. cz, kde jsem za balíček na 4 týdny dala 6 tisíc, když jsem to počítala, tak to jsem normálně za jídlo utratila.
© 2019 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.