Trávím u počítače víc jak 12 hodin denně. Jsme závislá, ale nejde s tím nic dělat - počítač potřebuju k práci, jakmile pak dorazím domu hned se k počítači vrhnu, abych si konečně mohla přečíst maily, pokecat s kamarády, přečíst zprávy… Kolik času o počítače trávíte vy?
Závislost na počítači
8 hodin denně, tak dlouho trvá moje pracovní doba. Někdy mě už tak bolej oči! vás ne? musím mít na stole pořád visine a čas od času si nakapat
JÁ JESM DOBRÁ POUHÝCH 30 MIN. PRIO TEBE BY STAČILO TAK 2 MAX 3 HOD
DENĚ. A KDYŽ SEM 2 HOD DÉLE TAK MĚ POBOLÍVÁJÍ ZÁ DA VŽDYCKY SI JE
MUSÍM PROTÁHNUT.
Počítače, internet, telefony jsou trend dnešní doby. Většina lidí tráví veškerý čas na počítači než aby šlo ven, nebo si normálně povídalo s kamarády.
Myslím si, že lidé by měli trávit méně času na počítačích,
ještě když se tím živí tak mi připadá hrozné, že přijdou domů a jsou
zase na počítači
Když máš práci kde tě živí počítač, měla by sis najít doma jinou aktivitu než přijít a zase si k tomu sednout, zkus jít ven, bavit se s kamarády osobně, určitě to bude lepší, a i ty se určitě budeš cítit lépe:)
Zdravím, tak já také trávím na počítači skoro 12 a více hodin a
podle tvé měřítka bych si také mohla přijít jako závislá To se takto opravdu brát nedá a nemyslím si,
že pokud neděláš na počítači něco vyložene bezpředmětnýho, tak
určitě závislost nemáš. Spoustu lidí třeba živí SEO , copywriting, grafika atd… Ne
každý člověk za PC je závislák.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.