Zjistil jsem to včera a myslel jsem, že dostanu infarkt! Švagrová ho viděla s cigaretou na zastávce, samozřejmě nám to hned volala. Jak se máme s manželkou zachovat? Máme zakročit rázně nebo zkusit domluvu? Co tak může na patnáctiletýho puberťáka zabrat? Rodiče, pojďte se o tom pobavit a předat svoje zkušenosti ostatním
Moje dítě kouří
Chce kourit? tak mu dej, at pred tebou vykouri celou krabku. Ver, ze na
cigarety hodne dlouho nedostane chut
Tim bych si nebyl jistý,jestli je to už zběhlej kuřák,to nemá šanci ani ohlídat,jestli je rozumný tak bych volil domluvu,ale kdo je v pubertě,žé.Taková návštěva na plicním oddělení by mě v 15 snad i odradila,lidi se tam dusí a chrchlaj,ale byl bych jedinej v kolektivu,kdo nekouří a to se v 15 netoleruje,teď jsem ve stádiu,kdy už mam hodně velké plicní problémy,léky na to taky nejsou zadarmo,ale přestat se mi nedaří,jestli si nedá říct,tak to z něj vymlať,jestli propadne nikotinu,tak už bude pozdě.
Já začal ve školce a v 36 letech jsem přestal.Taky mě nikdo to neodnaučil i doutniky a nic.Nechteho zakazané ovoce víc chutna.A nebo zkuste sehnat fotky co udělá rakovina kuřákům a nechte je položený aby je sám uviděl a našel.Já dneska taky vím že jsem hulil z blbosti.Moje děti to taky chtěli zkusit tak jsem koupil cigara a oni si to rozmysleli a nekouří a to jim je 28 a 26 let a jsem rád.Ale zákazama se nic nevyřeší.Odstrašující fotky uplně hrozné to určitě zabere.Hodně štěstí
Tohle je trend dnešní doby, když mu to zakážete, stejně to bude dělat,
zkusit si o tom promluvit je asi nejlepší rešení
Děti v dnešní době kouří hodně brzo a vidí to v tom kolektivu, zkus odštrašující fotky a promluvit si o tom, snad to zabere:)
Nejhorší je, že v dnešní době je to parta. Chytnul se lidí kteří kouří tak chce zapadnout. Nebo prostě z frajeřiny. Ctělo by to si promluvit.
Souhlasím s @kometaH,
dnešní doba je hrozná, ale co si pamatuju tak my jsme se jako děcka
s cigaretama taky schovávali ale zkuste si o tom promluvit no, zakazovat to
můžete ale myslím si, že vám to stejně bude dělat za zády :/
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.